Ranee's - Blågårds Plads 10 - 2200 København N - Tlf: 3536 8505

Forretter   Hovedretter   Søde sager   Menuer

  • Snack
  • 1 Miang Kam
    - specialitet fra det nordlige Thailand Ristet kokos, jordnødder, lime, skalotteløg, chili, ingefær, soltørrede små rejer og hjemelavet Miang Kam sauce som du selv pakker i Shapu-blade (god til 2 personer)
    75,-
  • Forretter
  • 2 Tempura:
    Softshell Crab med mangosalat og thai urter
    95,-
    Tiger rejer (4 stk) med spicy mayo-dip
    85,-
    Vegetar; frisk grønt efter årstiden, tentsuyu-dip
    65,-
  • 3 Goi Pla (spicy)
    tartar af superfrisk sushi-tun, rørt m. thai urter, chili, lime, ristede sticky rice
    85,-
  • 4 Thai Spring Rolls
    friskrullede, dybtstegte med kylling, svampe, hjemmelavet sød chili sauce
    75,-
  • 5 Satay Kylling Spyd
    Esan style med spicy sauce
    75,-
  • 6 Hoi Yang
    Grillede kammuslinger med kokos- sauce og friske urter
    85,-
  • 7 Thai Fish Cakes
    som Ranee's mor laver dem, serveres med kimchee og sød chili sauce
    85,-
  • 8 Yam Bli Goui
    bananblomst-salat med dybstegt svinekød og flæsk, thai urter, mild chili og lime
    85,-
  • 9 Sum Dam (spicy)
    klassisk thai-salat med grøn papaya, vælg mellem: Thai Style
    85,-
    Esan Style extra stærk, syltet fisk og krabbe
    125,-
  • Supper
  • 10 Thom Kar Pak
    suppe med friske grøntsager svampe, thai urter og kokosmælk (vegan)
    75,-
  • 11 Thom Kar Gai
    kyllingesuppe med svampe, thai urter og kokosmælk
    85,-
  • 12 Thom Yam Gung
    Spicy suppe med tiger rejer og thai urter
    85,-
  • 13 Hot Soup (spicy)
    med kylling, tiger rejer og masser af urter og chili
    85,-
  • Hovedretter
  • 14 Nam Thok
    (lun ret, spicy), grillet kød eller fisk med friske urter, lime og thai fish sauce, serveres med bambus, grøntsager og sticky rice Lammekronen
    195,-
    Tunfilet (Yellow Fin sushi-tun)
    185,-
    Oksefilet
    185,-
  • 15 Gaeng Dang Red Curry
    med grøntsager bambusskud, serves med jasminris: Lammekronen
    195,-
    Kyllingefilet
    145,-
    Oksefilet
    155,-
    Vegan (årtidens sprøde grøntsager, tofu, m.m.)
    125,-
  • 16 Lab Mhu
    (lun ret, spicy), finthakket, blancheret øko-svinekød med urter, lime og thai fish sauce, serveres med grøntsager og sticky rice
    195,-
  • 17 Pat Phed
    med grønne grøntsager, chili, spicy basilikum, serveres med jasmin ris, vælg mellem: Stegte kammuslinger
    195,-
    Stegt oksefilet
    155,-
    Stegt kyllingefilet og tiger rejer
    155,-
  • 18 Pat Khing
    Sprøde grøntsager, ingefær og sød basilikum i østers-sauce, serveres med jasmin ris, vælg mellem Stegt kyllingefilet
    135,-
    Stegt oksefilet
    155,-
  • 19 Pat Thai
    stegte nudler thai style, vælg mellem: Tiger rejer
    135,-
    Kyllingefilet
    125,-
    Vegan (årstidens sprøde grøntsager, tofu, m.m.)
    110,-
  • 20 Kanom Chin Nam Jaa
    Thai fisk-kager og fisk i rød curry sauce serveret med bananblomst, basilikum, spirer, syltet og frisk kål og risnudler
    145,-
  • 21 Ranee's grøntsager
    sprøde stegte ingefær grøntsager og tofu med sauce af soya bean paste, serveres med jasmin ris (vegan)
    110,-
  • Søde sager
  • 22 Khao Neuw Icecream
    Klassisk thai dessert; sticky rice tilberedt i kokosmælk, serveret med mango sorbet.
    65
  • MENU
    i alt 4 retter (min. 2 personer)
    265,-
Suppe

Tom Yam Gung Klassisk Thai suppe med tigerprawn, urte og chili

To små retter

Ceviche øko laks med Thai urter og chili Tempura-kammusling serveret med sur soja ingefærsaus

Hovedret

Gang Phed Ped Yang And med rød karry, cherry tomater, ananas og vindruer

Ved selskaber på 8 pers eller derover skal der bestilles Menu... - Eller I kan på forhånd bede Ranee om at sammensætte en menu til jer...
  • RØD VIN PR GLAS
  • Anjou Rouge
    75,-
  • Côtes du Rhône
    80,-
  • HVID VIN PR GLAS
  • Anjou Blanc
    75-85
  • Orange hvid vin
    75-85
  • COCKTAILS
  • Cachaça Maracujá (passion frugt)
    105,-
  • Ranee's tamarind og mørk rum
    105,-
  • ØL
  • Fynsk Forår (økologisk) fra Ørbæk
    36,-
  • Thy Pilsner (økologisk) fra Thisted Bryghus
    36,-
  • Thy Classic (økologisk) fra Thisted Bryghus
    36,-
  • Thy Humle (økologisk) fra Thisted Bryghus
    36,-
  • Singha Lager Beer fra Thailand
    36,-
  • Chang Beer fra Thailand
    36,-
  • HJEMMELAVET LIMONADE
  • Frisk passionsfrugt limonade med danskvand og Pandan sirup
    55,-
  • SODAVAND & SAFT
  • Ørbæk’s økologiske sodavand Cola, Ginger Ale, Naturligt Mineralvand
    27,-
  • Anton’s økologiske saft og juice Hyldeblomst, Tranebær
    27,-
  • NYRISTER ØKO KAFFE
  • Espresso
    35,-
  • Espresso Macchiato
    35,-
  • Cappuccino
    35,-
  • Café latte
    35,-
  • Cortado
    35,-
  • Américano
    35,-
  • Latte Macchiato
    35,-
  • Asian Coffee, med Condensed Sweet Milk
    35,-
  • TE
  • Jasmin eller Oolong
    45,-
  • Ranee’s Thai Te (øko morbær blader, lemongrass, mynte, ingefær)
    45,-

Vin

  • Mousserende Vine
    Folie des Grains
    375,-
    Naturlige bobler fra Bruno Rochard i Anjou. Frisk, saftig og biodynamisk Cabernet Franc og Grolleau
  • Crémant de Loire, Château de Passavant
    375,-
    En klassisk vin med en flot, rank struktur og god frugtkoncentration. Tør.
  • Mauzac Nature, Benard Plageoles
    420,-
    Saftig og rund. En forbløffende fylde, fra den ældgamle vinifikationsmetode i Gaillac.
  • Hvidvine
    Anjou Blanc, Château de Passavant
    300,-
    Ukompliceret vin på Chenin Blanc,der er frisk og saftig med et touch af hvid blomst i næsen.
  • 2015 Riesling Rheinhessen, Brüder Dr. Becker
    400,-
    Tysk Klassisk og lige i skabet, ingen dikkedarrer, med en frugtfuld tørhed.
  • Sancerre “Quarterons”, Riffault
    420,-
    Intens aromatisk ud i en palette af hyldeblomst, som er klassisk for moden Sauvignon Blanc.
  • Anjou “La Lune”, Mark Angeli
    560,-
    Toppen. Den store kærlighedsfrugt er vokdet op på fsd og vinen har sjælden dybde.
  • 2017 Bourgogne Blanc 'Les Riaux', Renaud Boyer
    560,-
  • Orange fra Italien
    2016 Dinavolino, Denavolo
    400,-
    Hvid (orange vin) Fra Emilia Romagna I Italien.
  • 2017 Emilia Romagna, Vino di Fognano, Paolo Foppiano.
    400,-
  • Rosévin
    Rosé de Loire, Château de Passavant
    300,-
    En vidunderlig duft af hindbær på en frisk og saftig struktur. Faktisk god til det meste.
  • Rosé de Janot, Domaine Jean David
    315,-
    En frugtbombe ud i skovens vilde bær og en læskende struktur.
  • Rødvine
    Anjou Rouge, Château de Passavant
    300,-
    Endelig er Francois David tilfreds med sin røde vin; det tog 10 år at finde den rette saftige frugt.
  • Côtes du Rhône, Domain des Fées
    315,-
    Flot, frugtig og varm vin med en præcision, der kun kan være udført af en kvinde.
  • (2018) Vin de France (Rhone), Grillons Rouge.
    400,-
  • 2015 Priorat, 'Planetes, Garnatxes en Amphora', Nin-Ortiz
    500,-